Drop image here

Versato Trouwdag Wijnegem op zaterdag 10 maart 2018
Versato Exclusive - Wijnegem Shopping Center 5 /131 Wijnegem

Speciaal voor Jullie
Ontdek op een gezellige en exclusieve manier onze prachtige droomringen. Wij wijden onze aandacht en expertise volledig aan jullie. Geniet samen van dit topmoment.

 

Unieke Collectie
Keuze te over tijdens de Versato Trouwdagen. Geef uw ogen de kost en ontdek onze ruime collecties van Aurodesign, Tessina, Traditions, Pre Wedding Ringcollection en Mémoire. Bovendien biedt Versato Juweliers u een zeer uitgebreide exclusieve collectie demi-alliance en alliance ringen (met briljant) aan. Uniek in België! Jullie zullen ongetwijfeld beeldig staan met deze klassevolle ringen.

 

Voordelen
Kortingen van 15% op de nieuwe collectie en demi-alliance collectie (uitgezonderd palladium ringen). Tot 50% op een ruime selectie stockmodellen. Een gratis juweel uit een selectie van de Versato Silver Collection, een gratis gravure, twee jaar garantie tegen fabricagefouten en drie jaar verzekering tegen diefstal. Voordelen genoeg om in te schrijven.

 

Hapje & Drankje
Tijdens de voorstelling van al dat moois legt Versato u als toekomstig paar in de watten met een smaakvol hapje en een glaasje bubbels. Ja, het mag wat meer zijn.