Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €60
Veilig online betalen

Horloge kind (79)

horloges kinderen Versato

Horloge kind (79)

Versato Juweliers is een netwerk van negen juwelierswinkels die ook horloges voor kinderen aanbiedt. Verras onze jongsten met kleurrijke en leuke horlogemodellen!

Ontdek de horloges van Ice Watch, Flik-Flak en AM:PM met een waterdichtheid van 3 tot 10 ATM.

Dit zijn perfecte modellen als eerste kennismaking met het kloklezen, en bovendien zeer betaalbaar.

Internationale garantie

Versato Juweliers garandeert een kwalitatieve naverkoopdienst op al haar horloges met een internationale garantie van minimum 2 jaar op de goede werking van het uurwerk. Ons professioneel team staat garant voor een perfecte service.

Gratis opmaatzetting

Wanneer u een horloge koopt in één van onze negen winkels of op onze website dan bieden we u een gratis opmaatzetting van de metalen armband aan. Ga met uw betalingsbewijs naar één van onze verkooppunten en wij zorgen voor de rest.

Thuislevering vanaf een aankoopbedrag van 50 euro is altijd gratis en we verpakken steeds uw aankoop in een mooie geschenkverpakking.

Onze winkels

U verkiest de ‘touch & feel’ alvorens aan te kopen? Kom langs in één van onze winkels in Antwerpen, Brugge, Hasselt, Leuven, Oostende, Turnhout of Wijnegem en laat u adviseren door onze professionele experten.

Partnership

U zoekt een marketingpartner voor een juweel of een horloge uit de collectie van Versato Juweliers als incentive voor uw personeel of als actiegeschenk voor uw commerciële relaties? Stuur ons een mail naar info@versato.be en ontdek hoe wij uw partner kunnen zijn voor al uw commerciële campagnes.

Stuur ons een bericht