Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Binnenkort gaan jullie je verloven?

Dit is de unieke gelegenheid om jullie verlovingsringen bij Versato Juweliers te kiezen.

Van 7 februari tot en met 31 mei organiseert Versato Juweliers haar Wedding Season 2022.

In al onze winkels kunnen jullie genieten van ons uitzonderlijk aanbod verlovingsringen. Onze experts geven jullie professioneel advies over de verschillende collecties, de materiaalkeuze en de edelstenen. Mis deze kans niet en maak een afspraak in één van onze winkels.

Wat is jullie voordeel tijdens ons Wedding Season?

Bij aankoop van jullie verlovingsringen ontvangen jullie een voucher van 15% korting op de aankoop van 2 trouwringen*. De voucher is 2 jaar geldig na de aankoopdatum van de verlovingsringen.

*Alliances Amici, Aurodesign, F’OrU, Mémoire, Tessina, Traditions & Versato Goud 18k.

Zelf de mogelijkheden voor trouwringen zelf ontdekken?
 

Neem dan een kijkje op onze ringconfigurator.  Voor een volledig overzicht van onze collecties trouwringen, raden wij u wel aan om een bezoekje te brengen aan één van onze verkooppunten.

Hoe maakt u de juiste keuze voor de perfecte verlovingsring?


Versato heeft, door zijn jarenlange ervaring als expert in trouwringen, de meest voorkomende vragen van klanten over verlovingsringen kunnen bundelen in een interessant artikel. 

Maak een afspraak met één van onze experten.


Trouwen is één van de meest betekenisvolle momenten in het leven als koppel.  Bij Versato Juweliers begeleiden we u met plezier in de zoektocht naar de perfecte trouwringen.  

 


Begeleiding van A tot Z


U merkt het. Versato Juweliers begeleidt u van A tot Z bij de keuze van uw verlovingsringen. Bij Versato Juweliers kunt u in alle vertrouwen terecht voor de aankoop van uw trouwringen. Versato Juweliers geeft veel liefde voor uw eeuwige liefde en zorgt voor een blijvend symbool van uw verbondenheid.

En vooral, nog eens een dikke proficiat!

Sinds 2023 is Versato Juweliers officieel partner vanStuur ons een bericht