Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen


Smartwatches Garmin

Garmin streeft steeds naar de beste technologie in een vernieuwend design voor al zijn verschillende producten. Een overwegend interne productie zorgt voor een onberispelijke kwaliteitscontrole en stipte leveringen. Garmin levert producten en diensten met een hoog innovatief karakter aan de auto-industrie, de luchtvaart, de zeevaart, maar ook aan de sporters en iedereen die zich een kwaliteitshorloge wil aanschaffen.

Vind hier de Garmin Marq collectie evenals onze selectie van Garmin Sport & Lifestyle

 

Geschiedenis van het merk

 

  • De onderneming werd opgericht in 1989 door 2 Amerikaanse ingenieurs en had in eerste instantie tot doel de luchtmacht en de landmacht bij te staan. Doel: performante GPS navigatie-instrumenten aanbieden. Twee jaar later was deze doelstelling reeds bereikt en had het bedrijf reeds meer dan 5000 bestellingen binnen, ondanks de voor deze tijd hoge prijs van 2500 Amerikaanse dollar.
  • Vervolgens heeft Garmin GPS toestellen voor het grote publiek ontwikkeld, met een grote merkbekendheid als gevolg. Garmin loopt reeds jaren voorop in de ontwikkeling van GPS in de wagens maar ook voor wandelaars en fietsers met bijvoorbeeld modellen zoals Foretrex en eTrex.
Garmin visual history

Innovaties en smartwatches


  • Volgend op het gigantisch succes in de wereld van de GPS lanceert Garmin verschillende horlogecollecties met diverse specifieke eigenschappen.
  • De topcollectie Garmin Marq biedt modellen aan voor elk specifiek gebruik met een ongelooflijke gebruikservaring. Prestaties, vermogen, duurzaamheid, stijl en comfort zijn allemaal kenmerken van Garmin Marq waardoor het de beste smartwatch collectie van het moment is.
  • De andere collecties van Garmin zijn echter ook niet te versmaden! De modellen van de Garmin Lily collectie bijvoorbeeld vallen ook zeer in de smaak door hun elegantie, discretie en autonomie.
  • De modellen van de Garmin Fenix collectie hebben het meest performante systeem op zonne-energie met enorm veel functionaliteiten voor alle buitenactiviteiten. De Garmin Vivoactive modellen zijn bestemd voor allen die absoluut niet kunnen stilzitten. Fan van de golfsport? De Approach modellen zullen u zeker bekoren door hun prestaties en hun stijl in lijn met de beste golfers.
Video URL:
Currently supported:
Stuur ons een bericht