Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen


Horloges Garmin Marq

De collectie Marq heeft maar 1 doelstelling: wereldleider worden in de GPS technologie voor de luchtvaart, de marine, de autowereld en alle activiteiten of extreme sporten. Elke controle bij iedere fase in het productieproces, de strenge eisen en de superieure kwaliteitsmaterialen (zoals titanium, saffier, Italiaans koeienleder of bekleding in amorfe koolstof) hebben de reputatie van Garmin tot een ongekende hoogte gebracht en garanderen de best mogelijke smartwatches. Bovendien zijn al deze uurwerken , bovenop hun unieke mogelijkheden op hun eigen specifieke domein, ook voorzien van alle moderne technologie voor het leven van alledag: e-mail, sms, Spotify of contactloos betalen.

Garmin Marq

Ontdek de verschillende modellen van de Garmin Marq collectie

Video URL:
Currently supported:

Garmin Marq Golfer

 • De golf fanaten zullen hun gading vinden in de Marq Golfer collectie.
 • De horloges zijn voorzien van meer dan 41000 vooraf geladen golfcourts met ‘state-of -the-art’ game tracking data, alsook van een virtuele caddie die adviseert bij de keuze van de club en de slagrichting.
 • Op het vlak van design zal dit horloge u fier uw passie voor de golf laten beleven dankzij de 18 ‘holes’ die de keramische draairing markeren en dankzij de in 3 nuances groen geweven nylon band, die perfect past rond uw pols, zal u geen enkele schok door uw slagkracht moeten vrezen.

Garmin Marq Adventurer

 • Het Garmin Marq Adventurer model zal u aanzetten tot het verleggen van uw grenzen: als u van alpinisme houdt of de alpinisten bewondert dan zal deze smartwatch u helpen tot op iedere hoogte.
 • De beste intelligente functies in een hoogtechnologisch horloge zoals topografische kaarten, real-time gegevens over de klimprogressie of een Pulse Ox-sensor die uw bloedzuurstof en acclimatisering in het oog houdt.
 • Het horloge wordt buitengewoon stijlvol afgewerkt met een armband in Italiaans kalfsleder die bovendien zeer sterk weerstand biedt aan de meest extreme omstandigheden.
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:

Garmin Marq Athlete

 • De Garmin Marq Athlete uurwerken zullen u steeds een lengte voorsprong geven op uw tegenstanders.
 • Inderdaad, geen enkel ander hoogtechnologisch horloge in het premium segment zal u zoveel intelligente functies bieden: geavanceerde biometrische en dynamische hardloopgegevens, recuperatietijdweergave, VO2 max-schalen, geïntegreerde kaarten en een routecreatie functie zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw parcours of uw loopprestatie.
 • Voeg daarbij een weergaloos design en comfort dankzij zijn kast in superlicht titanium en een hoogwaardige armband, en u beschikt over het perfecte horloge voor de atleet die u bent.

Garmin Marq Aviator

 • Bestemd voor de liefhebbers van de luchtvaart en de piloten, de Garmin Marq Aviator horloges laten u intensief uw passie beleven.
 • Dit hoogtechnologisch horloge is polyvalent en modern en biedt een waaier aan intelligente functies: wereldwijde luchtvaartgegevens, directe noodnavigatie, gedetailleerde NEXRAD-weerradar, maar ook direct geïntegreerde Garmin avionica functies. Met de mogelijkheid om 2 extra tijdzones weer te geven kan u zonder zorgen de trajecten van uw reizen plannen.
 • Bovenop al zijn bijzondere functies blijft zijn armband in geborsteld titanium in positie, zelfs bij hevige turbulentie. Het is duidelijk, u hebt de perfecte uitrusting gevonden voor uw toekomstige vluchten.
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:

Garmin Marq Captain

 • De Garmin Marq Captain American Magic Edition horloges zullen u een enorme support bieden tijdens al uw reizen op zee.
 • Dit gamma is direct bestemd voor de nautische liefhebbers met zijn hoogtechnologische horloges vol met geavanceerde maritieme functies.
 • Uitgerust met een revolutionaire regatta-chronometer, GPS-technologie, overstag-assistentie en een man-over-boord-knop, is dit model compleet met prachtige maritieme afwerkingen en een handgemaakte armband rechtstreeks uit Zuid-Frankrijk.

Onze collecties

Stuur ons een bericht