Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Uw juwelier voor alle gelegenheden in het leven.

Bij Versato Juweliers en Watch Out kan u terecht voor juwelen en horloges voor het hele gezin en voor alle gelegenheden in het leven.  

Versato wil er voor iedereen zijn!  Daarom vindt u in Vlaanderen maar liefst 9 winkels.  Er is altijd wel ergens een winkel in uw buurt.   Ondanks de huidige omstandigheden, versterkte Versato Juweliers zijn netwerk door eind 2020 een nieuw verkooppunt te openen in Brugge, de stad van de romantiek.

Ons team van gediplomeerde professionals staat steeds ter uwer beschikking om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van uw keuze van horloges en juwelen. 

Voor elke gelegenheid kan u bij ons terecht : of u nu op zoek bent naar een verjaardagsgeschenk, een communiejuweel, verlovingsring, trouwringen, dan wel een accessoire om uzelf te plezieren.  Bij ons vindt u zeker en vast iets naar uw smaak en budget. 

U verdient alleen maar het beste!  Ontdek daarom ons prachtige assortiment van horloges en juwelen met meer dan 50 merken.  Voor iedere smaak en budget wat wils.  

Versato Juweliers heeft o.a. een ruime keuze aan Swiss Made horloges, alsook horloges van Fashion-merken zoals Hamilton, Tissot, Seiko, Festina, Armani, Fossil,… 

U kan bij ons ook terecht voor stijlvolle juwelen in staal, zilver, 18kt en diamanten.  

Indien u op zoek bent naar trendy juwelen, dan stellen wij u graag de collecties van internationale merken zoals Swarovski, Ti Sento, Bronzallure, Pesavento, PdPaola,… voor.  Gaat u eerder voor een tijdloos en  waardevol juweel, dan loont het de moeite om de Versato goudcollectie 18 karaat met diamanten te ontdekken, of de ultravrouwelijke collectie van het Belgische merk “One More Jewelry”, evenals het Italiaanse merk Anna Maria Cammilli, dat zich kenmerkt door zijn unieke en verfijnde afwerking.

Bent u van plan zich te verloven of in het huwelijksbootje te stappen?  We bieden een ruim assortiment van verlovingsringen aan, verkrijgbaar in alle kleuren 18kt goud : wit, geel of rosé-goud.

Wanneer de datum van D-day is bepaald, begeleiden wij u graag in het maken van uw keuze van uw trouwringen.  Wij ontvangen u graag spontaan, dan wel op afspraak om u nog beter te kunnen ontvangen en adviseren.

Versato is ook uw:

  • Herstelservice – Laat uw juwelen en horloges herleven in hun glorie van weleer.
  • Goudverkoop: Verkoop uw oud goud aan ons voor de beste prijs. Kom langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende schatting. 
  • Marketingpartner – Een juweel of horloge uit de collectie van Versato Juweliers als incentive voor uw personeel of als relatiegeschenk?  Stuur ons een mail via info@versato.be en ontdek hoe wij uw ondersteunende partner kunnen zijn voor al uw commerciële acties.

 

Stuur ons een bericht