Juwelen en horloges? | Ontdek de ruime keuze van Versato Juweliers!


Van horloges tot trouwringen

Uzelf of een ander trakteren op een prachtig geschenk? Ga dan langs bij Versato Juweliers Juweliers. Wij garanderen u een:

  • Waaier van producten – Ringen en halskettingen? Oorbellen en horloges? U snuistert bij ons door het aanbod van vijftig topmerken. Of u nu houdt van een eerder klassieke dan wel een trendy stijl. Bij Versato Juweliers vindt u wat u zoekt.

  • Parel van een service – Een juweel koopt u niet halsoverkop. U wilt uw tijd nemen om te kijken en te passen. En dat mág. Graag een persoonlijk advies? Dan staan onze medewerkers voor u klaar.


Dé juwelier in uw buurt

Juwelen en horloges van een topkwaliteit. Tegen een correcte prijs. Met een vlekkeloze service. Het is de gouden succesformule waarmee het huis Versato Juweliers in 1993 zijn eerste juwelierszaak opent in het Wijnegem Shopping Center. In datzelfde Shopping Center komen er al snel twee shops bij. Maar Versato Juweliers wil nog dichter bij u staan. Daarom breidde het in de jaren 2000 uit over heel Vlaanderen. Vandaag telt de Versato Juweliers Group 9 juwelierszaken. Versato Juweliers heeft vestigingen in Antwerpen, Hasselt, Leuven, Oostende, Turnhout en het Wijnegem Shopping Center.

Stijlvol voor de dag komen? Dat doet u met de juwelen en horloges van Versato Juweliers.