Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Ontdek Tissot

Tissot

In de stad Le Locle in Zwitserland, destijds een echte horlogestad, werkte de helft van haar inwoners in de horloge industrie. In 1853 besloten Charles-Félicien en zijn zoon Charles-Emile Tissot om hun eigen horloges te lanceren, en zo werd Tissot geboren. Tissot biedt al meer dan 160 jaar heren en dames horloges aan met in eigen huis gemaakte binnenwerken. Tissot presenteert meerdere unieke designs en is op vandaag één van de grootste merken in de horlogerie.

Onze heren & dames collecties

 

Fabrikant van binnenwerken

Dankzij zijn specialisatie in het ontwerpen van binnenwerken kan Tissot een heel ruim assortiment modellen aanbieden, het ene nog verrassender dan het andere:

  • De automatische horloges werken dankzij een Powermatic 80 binnenwerk en worden voortdurend opgeladen door de bewegingen van de pols. Ze bieden een gangreserve van 80 uren, dus meer dan 3 opeenvolgende dagen. Het goedkoper Swissmatic model biedt een gangreserve van 72 uren.
  • Het Valjoux binnenwerk, ontworpen in de jaren zeventig, hoeft niets meer te bewijzen. Zijn afwerking, zijn prestaties en zijn zelfopwindende chronograaf complicatie maken het reeds meer dan 50 jaar onmisbaar.
  • De mechanische binnenwerken van Tissot zijn samengesteld uit een honderdtal, zorgvuldig gefabriceerde, onderdelen die een constante beweging garanderen met precies 385.000 trillingen op 1 dag.

Onze beste collecties

 

Stuur ons een bericht