Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalenTrouwplannen?

Dit is de unieke gelegenheid om jullie trouwringen te kiezen!

Van 27 februari tem 02 april organiseert Versato Juweliers haar Wedding Season 2023.

In al onze winkels kunnen jullie genieten van onze uitzonderlijke aanbieding voor verlovings- en trouwringen. Onze experten geven jullie professioneel advies over de verschillende collecties en de keuze van de materialen en edelstenen.

Mis deze kans niet en maak zeker een afspraak in één van onze winkels.

Wat zijn jullie voordelen tijdens ons Wedding Season?

 

  1. Trouwringen
  • 15% korting op onze reeds zeer scherpe prijzen*
  • Geschenk voor de bruid: zilveren pareloorbellen
  • Gratis gravures

*Trouwringen in goud 18 karaat van Amici, Aurodesign, F’OrU, Mémoire, Tessina, Traditions & Versato Goud 18k.

Maak een afspraak met één van onze experten.


Trouwen is één van de meest betekenisvolle momenten in het leven als koppel.  Bij Versato Juweliers begeleiden we u met plezier in de zoektocht naar de perfecte trouwringen.  

Hoe maakt u de juiste keuze voor de perfecte trouwring?


Versato heeft, door zijn jarenlange ervaring als expert in trouwringen, de meest voorkomende vragen van klanten over trouwringen kunnen bundelen in een interessant artikel. 

Zelf de mogelijkheden voor trouwringen zelf ontdekken?
 

Neem dan een kijkje op onze ringconfigurator.  Voor een volledig overzicht van onze collecties trouwringen, raden wij u wel aan om een bezoekje te brengen aan één van onze verkooppunten.

Trouwringen

 

Het kleine juweel dat de liefde symboliseert.

Heeft hij of zij "Ja" gezegd? Dan willen wij u in naam van heel Versato eerst en vooral proficiat te wensen !  Proficiat met uw keuze voor elkaar en om elkaar lief te hebben voor de rest van uw leven. 

Als er één ding is dat de liefde symboliseert, dan zijn het wel trouwringen. Dit kleine juweel zal u elke dag opnieuw doen herinneren aan uw trouwdag en de liefde voor elkaar.

Bij Versato kan u terecht voor een uitgebreide keuze aan trouwringen van verschillende merken zoals Amici, Auro Design, Tessina, Traditions, Memoire, f’OrU, Flanders Cut, Versato Gold collection. Of u nu kiest voor een ring uit edelstaal, dan wel 18 karaat goud, met edelstenen, dan wel diamanten,… Bij Versato kan u vast en zeker een trouwring naar uw smaak en budget vinden.

Wist u dat het gebruik van trouwringen reeds dateert uit de periode van het oude Egypte?

De Egyptenaren droegen hun trouwringen ook steeds aan de vierde vinger van de linkerhand die volgens hen direct verbonden is met het hart via de ‘vena amoris’, de ader der liefde. De ronde vorm van de trouwring is als een cirkel van de oneindige liefde. Trouwringen worden dus hét symbool van uw liefde voor elkaar. Daarom is de keuze van uw trouwringen dan ook zo belangrijk!

Hoe ‘ontzorgt’ Versato Juweliers uw keuze van trouwringen?
 

Vooreerst nemen we de tijd om goed naar u te luisteren. Ons team van specialisten voor trouwringen heeft een hele ruime ervaring, en vooral een uitgebreide productkennis om u stap per stap te begeleiden naar de juiste trouwringen, naar uw unieke trouwringen voor uw liefde.

We proberen uw ideeën en wensen goed in kaart te brengen zodat we de gepaste modellen kunnen tonen uit een gigantisch grote collectie trouwringen vanuit onze etalages, maar ook via onze website.

 

Trouwringen Tips
Om uw keuze te vergemakkelijken

 


# 1: Welk design en welke afwerking?

Er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden qua vormgeving van trouwringen. We hebben natuurlijk de verschillende collecties van onze huismerken trouwringen waarin u een selectie kunt maken, maar u  kunt ook uw trouwringen volledig zelf configureren via een handige tool binnen de Traditions collectie.
We kunnen u heel snel een selectie tonen uit onze verschillende collecties trouwringen die beantwoorden aan uw ideeën, wensen, karakter en stijl.

Volledig wit, geel of rosé? Een combinatie van 2 of 3 kleuren? Blinkend of mat, of een combinatie? Een smalle of een brede ring? Gradaties van heel bol naar plat? Welke ringdikte? 1 ringband of meerdere, gekruiste ringbanden? Met diamant of zonder? Type zetting van de diamanten? Grootte van de diamanten? …


# 2: Welke materialen?

De meest verkochte trouwringen worden gemaakt van 18 karaat goud. Goud is immers een heel edel metaal dat zijn waarde levenslang blijft behouden. U kunt kiezen tussen geel, wit of rosé goud, of een combinatie van deze kleuren. Goud is van nature geel. Wit goud wordt verkregen door palladium toe te voegen en rosé goud wordt verkregen door koper toe te voegen. In het wit goud zijn er 2 soorten. Naturel wit goud dat een meer champagnekleur heeft en gerodineerd wit goud dat meer zilverkleurig is. Na verloop van tijd slijt het zilverkleurig laagje wel weg waardoor de gele basiskleur terug zichtbaar wordt, maar de ring kan opnieuw heel gemakkelijk gerodineerd worden.

U kunt ook kiezen voor trouwringen in platina, palladium, 14 karaat goud, titanium, zilver of staal. Ieder materiaal heeft zijn eigen waarde en zijn specifieke eigenschappen naar hardheid, slijtage, draagcomfort, en bewerkbaarheid voor opmaatzettingen en gravures.

# 3: De prijzen

Als we de voor u perfecte trouwringen hebben geselecteerd, kijken we samen naar de exacte dagprijs op de website van de leverancier. De prijzen van de materialen zijn onderhevig aan sterke schommelingen op de grondstofmarkten. We geven u steeds de correcte dagprijs van de leverancier en fixeren de prijs op de dag van uw bestelling. Zo zijn er geen verrassingen en bent u zeker van de correcte prijs. Geen paniek als de prijs van uw gekozen trouwringen iets te duur blijkt volgens uw budget.

We kunnen nog steeds aanpassingen doorvoeren in de dikte en de breedte van de ringen of in de materialen van uitvoering om naar uw budget toe te werken. Een kleinere dikte of breedte heeft natuurlijk invloed op het totaal gewicht van de trouwringen, en dus op de prijs. 14 karaat goud is natuurlijk goedkoper dan 18 karaat goud. Minder of kleinere diamanten hebben ook een invloed op het totale prijskaartje.

Maar, we willen u toch een gouden raad geven. Een trouwjurk en een trouwkostuum draagt u gedurende 1 dag, het avondfeest is zo voorbij, maar de trouwringen zal u 24/7 dragen en dit, hopelijk, voor de rest van uw leven! Bespaar dus vooral niet op uw trouwringen, want een hogere kwaliteit zal zorgen voor een levenslange duurzaamheid van uw trouwringen. Als u de prijs van uw trouwringen deelt door het aantal jaren dat u deze trouwringen dagelijks zult dragen aan uw vinger, dan geeft dit onmiddellijk een totaal ander perspectief op deze eenmalige investering voor uw liefde.

# 4: De maatneming 

Na de definitieve keuze van uw trouwringen, nemen we zorgvuldig de maat van uw ringvinger zodat de ringen comfortabel rond de vinger zullen zitten, zonder ongemak en zonder risico om ze te verliezen.

 

# 5: De gravure

Een mooie gravure aan de binnenkant van de trouwringen met uw namen en de datum van het huwelijk is natuurlijk onontbeerlijk. U kunt kiezen tussen 8 verschillende lettertypes en 35 verschillende symbolen.

 

# 6: De bestelling 

Uiteindelijk, na een zorgvuldige controle van alle details van de trouwringen, gaan we over tot de bestelling. U betaalt een voorschot en 2 tot 3 weken later (afhankelijk van het gekozen type trouwringen) krijgt u bericht dat de trouwringen kunnen opgehaald worden. Een last-minute levering nodig? We proberen voor u het onmogelijke te realiseren.

 

# 7: De levering

Bij de ophaling van de trouwringen wordt alles door ons nog eens zorgvuldig gecontroleerd en past u voor de zekerheid de trouwringen. U betaalt het saldo en u ontvangt de trouwringen in een heel mooi luxedoosje voor de huwelijksplechtigheid. We kunnen zelfs uw trouwringen in alle veiligheid en kosteloos in bewaring houden in de safe van onze winkel tot enkele dagen vóór het huwelijk. 

 

# 8: Verzekering tegen diefstal

Voor de meeste van onze collecties trouwringen bieden we u ook een verzekering tegen diefstal aan.

 


Begeleiding van A tot Z


U merkt het. Versato Juweliers begeleidt u van A tot Z bij de keuze van uw trouwringen. Bij Versato Juweliers kunt u in alle vertrouwen terecht voor de aankoop van uw trouwringen. Versato Juweliers geeft veel liefde voor uw eeuwige liefde en zorgt voor een blijvend symbool van uw verbondenheid.

En vooral, nog eens een dikke proficiat!

Hoe ‘ontzorgt’ Versato Juweliers uw keuze van trouwringen?

Vooreerst nemen we de tijd om goed naar u te luisteren. Ons team van specialisten voor trouwringen heeft een hele ruime ervaring, en vooral een uitgebreide productkennis om u stap per stap te begeleiden naar de juiste trouwringen, naar uw unieke trouwringen voor uw liefde.

We proberen uw ideeën en wensen goed in kaart te brengen zodat we de gepaste modellen kunnen tonen uit een gigantisch grote collectie trouwringen vanuit onze etalages, maar ook via onze website.

Stuur ons een bericht