Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Bronzallure: het rooskleurige leven

Elegantie weerspiegelt het karakter met een vleugje zachtheid. Dit is de reden waarom Bronzallure eer betoont aan vrouwen die tegelijkertijd zacht en stoutmoedig zijn. Met geavanceerde technologie in meer dan 40 productiestadia creëert Bronzallure haar rosé (en nu ook geel) vergulde juwelen met onnavolgbare nuances en materialiseert zo de Italiaanse schoonheid.

De juwelen van Bronzallure zijn gemaakt uit een unieke legering, vol van Italiaanse schoonheid en vakmanschap. De vernieuwende 18 karaat rosé en geel vergulde juwelen van Bronzallure zijn geïnspireerd op de verfijnde sieraden uit het topsegment.

Onze collecties

Juwelen Altissima Bronzallure


Altissima

Juwelen Felicia Bronzallure


Felicia

Juwelen Purezza  Bronzallure


Purezza

En ontdek de volledig nieuwe collectie Bronzallure Golden

 
Juwelen Golden Bronzallure


Golden

Juwelen van zeer hoge kwaliteit dankzij een unieke legering

 

  • In samenwerking met de universiteit van Padua in Italië heeft Bronzallure een unieke en gebrevetteerde mengeling van 15 verschillende materialen ontworpen (waaronder brons, tin en ook nog zilver) met een grote hardheid en weerstand. Hierdoor blijft de 18 karaat rosé en geel vergulding 3 maal langer vasthouden dan op koper bijvoorbeeld.

 

  • Kwaliteit is essentieel en de gemmologen van Bronzallure selecteren en zetten dan ook echte halfedelstenen zoals agaat, topaas, kwarts en zelfs chalcedoon.
Stuur ons een bericht