Gratis maatvoering op uurwerken
9 winkels in vlaanderen
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Ti Sento - Milano

Bij Ti Sento – Milano creëren de zilversmeden meer dan juwelen, ze creëren echte kunstwerkjes. Ze geven aan het zilver een nieuwe majestueuze vorm, vol van hun passie en liefde voor dit vak.

Deze creaties zien het levenslicht in een atelier, daar waar alles gebeurt. Van de eerste potloodschetsen tot de finale vorm van het juweel, ontstaan de vormen en kleuren over de ganse oppervlakte van het object. Ieder met de hand gevormd detail en facet geeft een echte charme aan de gerealiseerde ontwerpen.

Ti Sento – Milano is een pure zilversmederij. Als echte experten bewerken ze enkel zilver, ze plaatsen zilver op een voetstuk, waarbij het gelijkwaardig wordt aan goud.

 

Inspiratie uit Italië

 

 

Ze ontwaakt met het geluid van de bruisende stad beneden.

Ze weet dat een vrouw steeds haar juwelen moet aandoen op het laatste moment.

Ze verkiest echter te beginnen met haar juwelen.

Ze weet zonder moeite een klassieke, maar tegelijk ook boeiende look te creëren. Ze draait zich om. Haar ring vangt haar glimlach op.

Ze klimt het balkon op dat uitkijkt op de Piazza. Ze staart naar de fontein en ze herinnert zich de vorige nacht. Ze lacht en glijdt in haar hoge hakken. Ze opent de deur en begeeft zich in de wereld. Ze inspireert onze creaties.

Laat de zon in jouw hart.

De edelstenen in de vorm van de zon stralen van energie en schittering. Ze herinneren eraan dat je steeds naar boven moet kijken. Draag hun positieve energie uit. Zie het als symbolen van liefde en vrede.

Stuur ons een bericht