Wedding Season 2020 : kies uw trouwringen bij Versato

 

Trouwen. Een mijlpaal in ieders leven, waarbij je een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel zal ervaren. Een gevoel dat begint wanneer jullie op slag verliefd worden op jullie schitterende trouwringen.

Vanaf 1 februari 2020 tot en met eind mei 2020 kan je tijdens het “Wedding Season” bij Versato Juweliers genieten van exclusieve voordelen bij de aankoop van een koppel trouwringen.

We schenken u tijdens deze periode een mooie korting van 15% en bieden u een gratis gravure aan. Daarnaast verwennen wij de bruid met een prachtig geschenk om nog meer te stralen op haar “grote dag”.

Bovendien maak je ook kans op een romantische overnachting met je partner indien je tijdens het “Wedding Season” trouwringen aankoopt bij Versato Juweliers. De winnaar van deze wedstrijd maken wij in de loop van de maand mei 2020 bekend!

Schrijf je snel in voor één van de trouw-events in het verkooppunt van jouw keuze. Geniet van een hapje en een drankje, en laat je bijstaan in jullie keuze door onze specialisten terzake.

 

Versato Juweliers te Turnhout - Gasthuisstraat 75, 2300 Turnhout - Trouwweekend wordt verplaatst naar een later tijdstip

Versato Juweliers te Hasselt - Koning Albertstraat 13/15, 3500 Hasselt – Trouwweekend wordt verplaatst naar een later tijdstip

Versato Juweliers te Leuven - Bondgenotenlaan 14, 3000 Leuven – Trouwweekend wordt verplaatst naar een later tijdstip

 

Geen nood als je agenda het niet toelaat om aanwezig te zijn op onze events. Je kan er ook voor opteren om per mail een afspraak te maken het voor jou schikt via deze link.

Stuur ons een bericht