Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen

Ontdek Ebel

Ebel

Primaire schetsen, maquettes, edele materialen, harmonieuze proporties, originele rondingen, gladde texturen, afwerkingsdetails: de Ebel horlogerie deelt met de architectuur een taal die veel verder gaat dan louter woorden om de essentie van de geest van deze twee even veeleisende disciplines te vatten. De alliantie van artistieke verfijning en technische precisie met zijn afwerkingen in diamant zorgt voor realisaties rijk aan intenties en emoties.

Laat u betoveren door de charme van één van onze Ebel Sport Classic horloges, de hoofdcollectie van Ebel, of laat u verleiden door de opwindende modellen uit onze Discovery en Wave collecties.

Historiek van het merk

 

  • Sinds de oprichting in 1911 door het uurwerkmakers koppel Eugène Blum en Alice Lévy (vandaar de naam Ebel) presenteert Ebel altijd modellen die zich onderscheiden van de anderen.
  • Aanvankelijk bedoeld voor het grote publiek van die tijd, besloot Charles Blum eind jaren twintig een kleiner assortiment aan te bieden. Dit assortiment heeft hen een zeer belangrijke internationale expansie opgeleverd.
  • Tijdens de horlogecrisis van de jaren zeventig heeft hun zoon het model Sport Classic ontworpen en dit zorgde voor een ware revolutie voor het merk. Het Sport Classic model met zijn licht golvende band is sindsdien het symbool van het merk.
  • Bij Ebel staat kwaliteit nooit ter discussie. Sinds zijn oprichting wordt het binnenwerk steeds ambachtelijk gefabriceerd om zo een precieze kwaliteit aan te bieden.
  • Sinds zijn overname door MGI Luxury Group is het objectief om het eigen traditioneel binnenwerk te combineren met de nieuwste geavanceerde technologieën.

Leer nog meer over de geschiedenis van Ebel

 
Video URL:
Currently supported:
Stuur ons een bericht