Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €60
Veilig online betalen

One More

 

Met haar diverse tijdloze juwelen collecties in 18 karaat goud met diamant staat One More voor pure luxe.

De harmonie van de kleuren in de verschillende edelstenen geeft aan ieder juweel een uitzonderlijke schittering.

Een merk van Beheyt Jewels

One More behoort tot de familie van Beheyt Jewels en heeft dan ook dezelfde gemeenschappelijke waarden: kwaliteit, passie en artisanale fabricage.

Dit bedrijf heeft reeds meer dan 200 jaar de kracht van de vrouw als constante inspiratiebron in haar genen.


Onze collecties

Geschiedenis van het merk

 

  • Sinds 1810 maakt One More met de hand ontworpen juwelen. Dit puur Belgisch merk laat zich inspireren door de mode en de architectuur waardoor steeds unieke en verrassende ontwerpen worden gerealiseerd.
  • Ieder ontwerp wordt met hart en ziel gerealiseerd door een echte vakman. Met een perfect oog voor detail worden de mooiste creaties aan u gepresenteerd.
  • De ambachtslieden van One More hebben een aangeboren gevoel voor detail. Ze hebben als het ware goud in hun vingers. Met grote passie biedt One More u een ongelooflijke schat aan ervaring die tot uitdrukking komt in haar verschillende collecties.
  • Als innovatieve juwelenontwerper laat One More zich voortdurend inspireren door de mode, de kunst en de architectuur. Alles wat ons omringt, zoals het leven, het geluk, de vormen en de kleuren, schittert in ieder juweel als een explosie van tijdloze schoonheid.
Stuur ons een bericht