Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen
Al Coro Banner

Al Coro: Italiaanse elegantie

 

  • Al Coro is een Italiaans merk, gecreëerd door de familie Corolli. In 1974 betrad Giuliano Corolli, aanvankelijk onder de naam Corolli Designs, de wereld van de luxe juwelen. Sindsdien heeft het merk naam gemaakt met emblematische collecties, zoals de collectie Mezzaluna bijvoorbeeld.
  • Het succes is te danken aan “la passione italiana”, de Italiaanse passie die aanwezig is in elk nieuw juwelenontwerp. Al Coro combineert hartstocht met een gezonde dosis striktheid en de hoogste kwaliteitsnormen en laat zich inspireren door de Italiaanse levensstijl.
  • Al Coro belichaamt op een unieke wijze de Italiaanse glamour en de vreugdevolle sensuele levensstijl van “la dolce vita”: vrouwelijk, fascinerend en helemaal gepassioneerd door de mode.
  • Vernieuwend, modern, sensueel romantisch en tijdloos mooi… de collecties van Al Coro wekken pure emoties op en bieden elke vrouw een perfect assortiment waaruit ze haar geliefkoosd juweel kan kiezen. Het is “amore a prima vista’ – liefde op het eerste gezicht!

 

Historiek van het merk

 

  • Alle collecties van Al Coro hebben melodieuze Italiaanse namen. Iedere juwelenlijn onderscheidt zich door een algemeen kenmerkende stijl van het merk waardoor alle Al Coro juwelen perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden met nieuwe, inspirerende creatieve looks.
  • Alexander en Daniel Corolli zijn de architecten van het merk Al Coro. Twee broers waarvan de voorouders afkomstig zijn uit Vicenza, het Italiaans mekka van de juwelen. Het gen van de juwelen is zeker aanwezig in deze familie: vader Giuliano Corolli had al heel veel succes met zijn label “Corolli Design”.
  • Sinds de start van het merk Al Coro eind jaren negentig, hebben de broers Corolli iconische modellen ontworpen zoals “Mezzaluna” en “Serenata”.

 

Al Coro  Bijoux Histoire de la marque

Onze collecties

Juwelen Al Coro Mezzaluna


Mezzaluna

Juwelen Al Coro Serenata


Serenata

Juwelen Al Coro La Piazza


La Piazza

Juwelen Al Coro Stretchy


Stretchy

Stuur ons een bericht