Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen


Femme adorée

Mooi wordt altijd aanbeden, en daarom biedt Femme adorée juwelen voor onafhankelijke vrouwen die bewonderd zullen worden voor wie ze zijn, voor wat ze vertegenwoordigen en voor wat ze doen. De juwelen van Femme adorée zijn gemaakt uit 18 karaat goud en diamanten of edelstenen. Ze worden je levensgezel. Word een ‘Femme adorée’ dankzij haar juwelen en maak je dag mooi door je zelfvertrouwen te versterken. Word als elegante vrouw bewonderd en aanbeden voor de sterke vrouw die je bent.

Ontdek het universum van Femme adorée

Femme adorée vermengt de perfecte en soms grillige details van de natuur om  juwelen te ontwerpen in een harmonieus samenspel van geborsteld en glanzend goud met diamant. Met zijn elegante creaties rechtstreeks uit Italië, spitst dit Belgisch concept zich toe op de details in de natuur, zoals bijvoorbeeld regendruppels en rozenblaadjes.

Elk juweel wordt ontworpen met 18 karaat geelgoud dat zich perfect vermengt met edelstenen zoals agaat, London Blue topaas of 0,1 karaat diamanten voor de decoratie van ringen.

De belofte van het merk is niet min, namelijk 2 nieuwe collecties per jaar lanceren. Je zal er zeker iets van je gading vinden.

 
Femme Adorée Juwelen
Femme Adorée Juwelen
 
 
Femme Adorée Juwelen
Femme Adorée Juwelen
Stuur ons een bericht