Gratis maatvoering op uurwerken
Geschenkverpakking en gratis levering vanaf €50
Veilig online betalen


Tirisi

Tirisi is een ultravrouwelijk juwelenmerk in 18 karaat goud met diamanten en edelstenen. Natasha en Julian uit Nederland hebben Tirisi opgestart in 2010. De ontwerpers van Tirisi maken dagelijks het verschil met hun artisanaal vakmanschap en hun creativiteit. Tirisi biedt moderne juwelen met karakter die perfect passen bij uw dagelijkse levensstijl. Elk design is uniek doordacht en verleidt iedereen die houdt van geraffineerde juwelen.

Ontdek de nieuwe juwelen van Tirisi

 

Tirisi inspireert zich op de mooiste steden ter wereld en iedere collectie draagt dan ook de naam van een markante stad met een ongelooflijke architecturale rijkdom die de juwelenwereld doorheen de jaren sterk beïnvloed heeft.

Milano, de allereerste collectie, werd op een ongelooflijke korte termijn van slechts 4 weken gerealiseerd om te kunnen voorgesteld worden op het wereldsalon van de juwelen: Baselworld Jewelry. Met deze succesvolle uitdaging heeft Tirisi bewezen dat het een frisse wind en een nieuw élan brengt in de juwelenwereld.

Ieder juweel wordt artisanaal gefabriceerd en is dan ook uniek. Tirisi is meer dan gewoon maar een modeaccessoire. Ieder juweel van Tirisi is een echt kunstwerk.

 Laat u verleiden door deze volledig nieuwe juwelencollectie in België. Vanaf nu verkrijgbaar in onze 9 Versato winkels en op onze webshop.

Stuur ons een bericht